PROAT News

október 16. -

EUR

USD

Miért érdemes csoportos utasbiztosítást kötni?

A kis- és középvállalkozások, valamint magánszemélyek számára, akik gyakran utaztatják dolgozóikat vagy csoportokat külföldre, a csoportos utasbiztosítás ideális megoldás lehet. Ez a biztosítási módozat számos előnnyel jár, és különböző helyzetekben nyújt biztonságot.

Mi a csoportos utasbiztosítás?

A csoportos utasbiztosítás egy olyan biztosítási forma, amelyet előre egy évre is meg lehet kötni, mint egy keretszerződést. A biztosítás keretében előre meghatározott számú utazási napot vásárolhatunk meg, amelyeket szabadon felhasználhatunk az adott év során. A szerződéskötéskor elegendő közölni a biztosítóval az utazási napok előre látható számát vagy a kiküldetésre tervezett személyszámot.

Hogyan működik?

Amikor egy vállalkozás szerződik a csoportos utasbiztosításra, az adott utazás előtt csak közölnie kell a biztosítóval az utazni készülő személyek adatait. Ez egyszerűsíti az adminisztrációt és biztosítja, hogy minden utazás biztonságos legyen. A biztosítás kiterjed az orvoshoz vagy kórházba szállításra, szállásköltségekre és beteglátogatás megszervezésére is.

A csoportos utasbiztosítás egy rugalmas és kényelmes megoldás, amely biztonságot nyújt minden utazás során. Legyen szó üzleti utakról vagy osztálykirándulásokról, a biztosítás fedezetet nyújt a váratlan eseményekre, így nyugodtan indulhatunk útnak.


Ez is érdekelhet

További hírek

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, akkor az alábbi elérhetőségeken jelentkezhetsz egy díjmentes konzultációra

Jelentkezem a díjmentes konzultációra