PROAT News

október 16. -

EUR

USD

A 10-12 millió forintos személyi kölcsönök jövedelmi feltételei és törlesztőrészletei

A nagyobb összegű személyi kölcsönök igénylésekor különösen fontos, hogy a hitelfelvevő jövedelme elegendő legyen a havi törlesztőrészletek fedezésére. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, milyen jövedelmi feltételekkel igényelhetünk 10-12 millió forint személyi kölcsönt, és mekkora havi törlesztőrészletekre számíthatunk.

Jövedelmi feltételek

A bankok különböző jövedelmi követelményeket támasztanak a nagyösszegű személyi kölcsönök igényléséhez. A minimálisan elvárt jövedelmi szintet alapvetően az adósságfék szabály határozza meg, amely szerint a jövedelem legfeljebb 50-60%-a fordítható hitelszolgálatra.

  • UniCredit Bank: Kizárólag abban az esetben lehet 10 millió forintot meghaladó személyi kölcsönt igényelni, ha a nettó jövedelem eléri a 600 ezer forintot.

Törlesztőrészletek

Az alábbiakban bemutatjuk, hogy milyen törlesztőrészletekre lehet számítani különböző bankoknál, ha 10-12 millió forint személyi kölcsönt szeretnénk felvenni.

  • 10 millió forint, 8 éves futamidő: A havi törlesztőrészlet 164 – 172 ezer forint között mozog, banktól függően. Ez azt jelenti, hogy a teljes visszafizetendő összeg csaknem 900 ezer forintos különbséget is mutathat bankonként.
  • 12 millió forint, 8 éves futamidő: A havi törlesztőrészlet 197 – 207 ezer forint lehet, ami 18,9 – 19,9 millió forint teljes visszafizetést jelent.

Ez is érdekelhet

További hírek

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, akkor az alábbi elérhetőségeken jelentkezhetsz egy díjmentes konzultációra

Jelentkezem a díjmentes konzultációra