PROAT News

október 16. -

EUR

USD

Az Üzleti utasbiztosítás előnyei és alapvető tudnivalók

A vállalatok és egyéni vállalkozók számára kiemelten fontos, hogy munkavállalóik biztonságban legyenek külföldi üzleti útjaik során. Az Üzleti utasbiztosítás kiváló megoldást nyújt erre, különösen a keretnapos biztosítási rendszer révén.

Az Üzleti utasbiztosítás lényege

Az Üzleti utasbiztosítás egy keretnapos biztosítási forma, melyet jogi személyek vagy egyéni vállalkozók köthetnek. A biztosítás lényege, hogy előre meghatározott számú keretnapot vásárolnak (minimum 100 nap), melyek szabadon felhasználhatóak az egyes utazásokra a biztosítási tartam alatt, amely két évre szól. Az utazások időpontját és a biztosított személyek adatait mindig csak az adott utazás előtt kell megküldeni a biztosítónak.

Kinek ajánljuk?

Az Üzleti utasbiztosítást cégek, állami intézmények, sportszervezetek és egyéni vállalkozók számára ajánljuk. Különösen hasznos azoknak, akik szellemi vagy fizikai munkavégzés, sportedzői, sportbírói tevékenység, valamint sportversenyen vagy sportversenyre való felkészítő edzés céljából utaznak külföldre. Az utazások hossza nem haladhatja meg a 90 napot.

Az Üzleti utasbiztosítás rugalmas és kényelmes megoldást nyújt vállalkozások és szervezetek számára, hogy biztosítsák munkavállalóik biztonságát külföldi útjaik során. Érdemes alaposan megfontolni ezt a lehetőséget, hogy nyugodtan és biztonságban utazhassanak munkatársaik.


Ez is érdekelhet

További hírek

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, akkor az alábbi elérhetőségeken jelentkezhetsz egy díjmentes konzultációra

Jelentkezem a díjmentes konzultációra