PROAT News

október 16. -

EUR

USD

Piaci felújítási jelzáloghitel – Milyen célokra igényelhető?

Az otthonunk korszerűsítése és felújítása nemcsak a komfortérzetünket növeli, hanem az ingatlan értékét is jelentősen emeli. A piaci felújítási jelzáloghitel lehetőséget biztosít arra, hogy finanszírozzuk ezeket a fontos beruházásokat. Ebben a cikkben áttekintjük, milyen célokra igényelhető ez a típusú lakáshitel.

Felújítási célok

A piaci felújítási jelzáloghitel számos felújítási munkálatra felhasználható. Ide tartozik például a tetőfelújítás, amely magában foglalja az épület tetőszerkezetének javítását vagy cseréjét. A belső falak festése, illetve hideg- és melegburkolatok cseréje szintén finanszírozható a hitelből. Emellett lehetőség van modern és energiahatékony fűtési rendszerek beépítésére is, ami jelentősen csökkentheti a fűtési költségeket. Az ingatlan külső és belső szigetelésének javítása az energiahatékonyság növelése érdekében szintén finanszírozható. A konyhabútor cseréje, új, modern konyhabútorok beszerzése és beépítése is a felújítási célok közé tartozik. Végül, de nem utolsósorban, a fürdőszoba teljes felújítása, beleértve a csempézést és a szaniterek cseréjét, szintén megvalósítható a hitelből.

A piaci felújítási jelzáloghitel számos előnyt kínál azok számára, akik otthonukat szeretnék korszerűsíteni. A hitel segítségével megvalósíthatók a szükséges felújítások, amelyek nemcsak az ingatlan értékét növelik, hanem az életminőséget is javítják. Érdemes részletesen tájékozódni a lehetőségekről és a bankok ajánlatairól, hogy a legmegfelelőbb finanszírozási formát választhassuk.


Ez is érdekelhet

További hírek

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, akkor az alábbi elérhetőségeken jelentkezhetsz egy díjmentes konzultációra

Jelentkezem a díjmentes konzultációra