PROAT News

október 16. -

EUR

USD

Áttekintés a Széchenyi Hitelkonstrukciókról

A magyarországi kis- és középvállalkozások (kkv-k) számára a finanszírozási lehetőségek folyamatosan bővülnek és javulnak. A Széchenyi Hitelkonstrukciók kiemelt szerepet játszanak ebben a folyamatban, különösen az új Széchenyi Hitel MAX+ termékek, amelyek különböző célokra és igényekre kínálnak rugalmas és kedvező feltételeket. E cikk célja, hogy bemutassa a Széchenyi Kártya Folyószámlahitel MAX+, Széchenyi Turisztikai kártya MAX+ és Széchenyi Likviditási Hitel MAX+ hitelkonstrukciókat, kiemelve azok főbb jellemzőit és előnyeit.

Széchenyi Kártya Folyószámlahitel MAX+

A Széchenyi Kártya Folyószámlahitel MAX+ az egyik legnépszerűbb vállalati hitel, melyet kifejezetten a kkv-k számára fejlesztettek ki. A hitel összege 1 millió és 250 millió forint között mozog, és a felhasználási célok széles körét támogatja, beleértve a napi működési költségek finanszírozását is. A fix 5,00%-os kamat kedvező lehetőséget biztosít a vállalkozások számára, a futamidő pedig 1-3 év között változik. A hitel kamat-, kezelési költség- és kezességi díjtámogatással érhető el, és több banknál is igényelhető, azonban eltérő fedezet és adható hitelösszeg mellett.

Széchenyi Turisztikai Kártya MAX+

A Széchenyi Turisztikai Kártya MAX+ különösen a turisztikai szektorban működő vállalkozások számára kínál kedvező hitelfeltételeket. A hitelösszeg szintén 1 millió és 250 millió forint között mozog, és fix 5,00%-os kamattal érhető el a hitel lejártáig, amely 1-3 év lehet. A hitel célja az átmeneti likviditási problémák áthidalása és a napi működés finanszírozása. Ez a konstrukció is több banknál elérhető, de a hitelfedezet és az adható hitelösszeg bankonként változhat.

Széchenyi Likviditási Hitel MAX+

A Széchenyi Likviditási Hitel MAX+ a forgóeszközök beszerzésére és egyéb szolgáltatások finanszírozására szolgál. A hitelösszeg itt is 1 millió és 250 millió forint között van, és a kamat fix 5,00% a futamidő végéig, amely 2 vagy 3 év lehet. Ez a hitelkonstrukció lehetőséget nyújt a vállalkozásoknak a szabad felhasználású forgóeszközhitel igénybevételére, amely számla nélküli finanszírozással is működik. A hitel több banknál igényelhető, de a fedezeti feltételek és a maximálisan adható hitelösszeg bankonként eltérő lehet.

Összességében a Széchenyi Hitelkonstrukciók különösen előnyösek a kkv-k számára, hiszen rugalmasan felhasználhatóak és kedvező kamatozásúak. A vállalkozások különböző célokra használhatják fel ezeket a hiteleket, legyen szó napi működési költségek finanszírozásáról vagy forgóeszközök beszerzéséről. Érdemes alaposan tájékozódni a különböző bankok kínálatáról, hogy megtaláljuk a számunkra legkedvezőbb feltételeket.


Ez is érdekelhet

További hírek

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, akkor az alábbi elérhetőségeken jelentkezhetsz egy díjmentes konzultációra

Jelentkezem a díjmentes konzultációra