PROAT News

október 16. -

EUR

USD

Hogyan kössünk balesetbiztosítást és kinek érdemes?

A balesetbiztosítás megkötése ma már egyszerűbb, mint valaha, köszönhetően az online lehetőségeknek. De vajon kinek érdemes balesetbiztosítást kötni, és hogyan történik a folyamat? Erről szól a következő cikkünk.

Hogyan köthetünk balesetbiztosítást?

A balesetbiztosítás megkötése egyszerű folyamat: nem szükséges hozzá orvosi vizsgálat, és online is elintézhető. A legtöbb biztosító weboldalán található balesetbiztosítás kalkulátor segítségével könnyen összehasonlíthatók a különböző ajánlatok. Bizonyos esetekben egyéni díjkalkulációt kell kérni emailben vagy egy tanácsadón keresztül.

Kik köthetnek balesetbiztosítást?

Balesetbiztosítást meghatározott minimum és maximum életkor között lehet kötni, ez biztosítónként eltérhet. A biztosítás időtartama előre meghatározott, a határidő leteltével hosszabbítható vagy módosítható. Családtagokra is köthető biztosítás, ilyenkor a szerződő fizeti a díjakat, a biztosítottak pedig a védelmet élvezik.

A balesetbiztosítás felmondása

A balesetbiztosítás felmondása egyszerű: kitöltesz egy nyomtatványt, és kész is. Ha nem fizeted a díjakat, a biztosítás automatikusan megszűnik. Fontos megjegyezni, hogy a biztosítás fennállása alatt a kedvezményezettek személye többször is módosítható.

Összegzés

A balesetbiztosítás megkötése ma már gyors és kényelmes, köszönhetően az online lehetőségeknek. Érdemes mindenki számára, aki fontosnak tartja a pénzügyi védelmet baleset esetén, különösen családosoknak és azoknak, akik veszélyesebb életmódot folytatnak.


Ez is érdekelhet

További hírek

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, akkor az alábbi elérhetőségeken jelentkezhetsz egy díjmentes konzultációra

Jelentkezem a díjmentes konzultációra