Vissza

Lakossági biztosítások

Kegyeleti biztosítás

A kegyeleti biztosítás azért fontos, mert fedezi a temetési költségeket, ezzel megkönnyítve a család számára a nehéz időszakot. Ezzel a biztosítással biztosíthatjuk, hogy szeretteink méltó búcsúztatásban részesüljenek anélkül, hogy pénzügyi terhet róna rájuk. Emellett gyors és egyszerű kifizetést biztosít, ami segít a családnak az azonnali költségek rendezésében.

Pénzügyi Biztonság

A kegyeleti biztosítás fedezi a temetési költségeket, így a család nem kerül anyagi terhek alá a búcsúztatás során. Ez segít elkerülni, hogy a temetési költségek miatt pénzügyi problémák merüljenek fel a gyászoló család számára.

Szervezési Kényelem

Szervezési Kényelem: A biztosítás előre lefedi a temetéshez kapcsolódó költségeket, így a hozzátartozók nem kell az utolsó pillanatban kapkodniuk és szervezniük a temetést. Ez biztosítja, hogy a búcsúzás méltó és zökkenőmentes legyen.

Gyors Kifizetés

A kegyeleti biztosítás gyorsan kifizeti a temetési költségeket, amely segít azonnali pénzügyi támogatást nyújtani a családnak. Így nem kell hosszú hónapokig várni a pénzre, ami különösen fontos a gyász időszakában.

Nézd meg termékbemutató videónkat!

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, akkor az alábbi elérhetőségeken jelentkezhetsz egy díjmentes konzultációra

Jelentkezem a díjmentes konzultációra

Amit tudni érdemes a kegyeleti biztosításról

Milyen költségek merülhetnek fel?

Holttest szállítása: Az elhunyt szállítása a kívánt temetőbe, valamint a tárolási és hűtési költségek.
Külföldi hazaszállítás: A holttest esetleges külföldről történő hazaszállítása.
Sírhely és temetési költségek: A sírhely megvásárlása és a temetéshez kapcsolódó különféle költségek.
Szertartási költségek: A temetési szertartás lebonyolításával kapcsolatos kiadások.
Sírkő és sírhely kialakítása: A sírkő és a sírhely végleges kialakításának költségei.
Egyéb költségek: További, temetéssel kapcsolatos kiadások.

Kinek ajánlott megkötni?

Azok számára, akiknek nincsenek hozzátartozóik, és szeretnék előre biztosítani a végtisztességüket.
Akik rendelkeznek hozzátartozókkal, de nem szeretnék őket anyagi terheknek kitenni.
Azok, akik előre szeretnék fedezni a várható jövőbeli költségeket és kiadásokat.
Akik a temetési költségeken túl is szeretnék gondoskodni örököseikről.

Kegyeleti szolgáltatás


Amikor egy szeretett személyünk elhunyt, az mindig mélyen érint bennünket, és a gyász mellett az anyagi vonzatokat is mérlegelnünk kell, mivel a temetkezés költséges lehet. Fontos, hogy előre tájékozódjunk a temetkezési költségekről és lehetőségeinkről, hogy ne érjen bennünket teljesen felkészületlenül egy ilyen eset. Kegyeleti biztosítás kötésével csökkenthetjük a családunkra háruló anyagi terheket, mivel ez a biztosítás kizárólag a temetkezési költségeket fedezi.

Elsőre talán furcsának tűnhet a téma, de ha előre gondoskodunk, jelentősen könnyíthetjük meg szeretteink terheit a jövőben. Bár egy ilyen szomorú esemény során az ember elsősorban a gyászoló érzésekre koncentrál, a temetkezés költségei sem elhanyagolhatóak.

A kegyeleti biztosítás lehetővé teszi, hogy teljes mértékben fedezzük a temetkezési költségeket, biztosítva ezzel, hogy szeretteink anyagilag ne szenvedjenek hátrányt. Általában két személyre is köthető biztosítás, így lehetőség van két biztosított egyidejű fedezésére, akik egymást is kedvezményezettként megjelölhetik, vagy külön-külön kedvezményezetteket jelölhetnek meg.

A biztosítás díja több tényezőtől függ, például az életkortól és a biztosítás időtartamától. A szerződés lehet határozott vagy határozatlan idejű, amely az élet végéig biztosít fedezetet. A különböző konstrukciók és módozatok részleteit oldalunkon találhatja meg, ahol árajánlat kérő kalkulátorunk segítségével könnyen tájékozódhat a lehetőségekről.

Miért emeli a biztosító évente a biztosítási díjat?

Miért emeli a biztosító évente a biztosítási díjat?

Könnyű felmondani egy biztosítási szerződést?

Könnyű felmondani egy biztosítási szerződést?

Csak évfordulóra szüntethetek meg egy biztosítást?

Csak évfordulóra szüntethetek meg egy biztosítást?

Hogy lehet, hogy nem fizet a biztosító?

Hogy lehet, hogy nem fizet a biztosító?

Megtörtént a baj, mit tegyek?

Megtörtént a baj, mit tegyek?

Ne csak a díjat hasonlítsuk össze!

Ne csak a díjat hasonlítsuk össze!

Kapcsolódó cikkek

További termékek

Lakossági biztosítások

Tanulóbiztosítás

A tanulóbiztosítás megkötése fontos, mert fedezetet nyújt váratlan balesetek vagy betegségek esetén, ami különösen hasznos lehet az iskolai tevékenységek során. Emellett anyagi segítséget nyújt a családnak, ha a gyermek hosszabb időre kiesik az iskolából, és ezáltal pótolhatja az esetleges plusz költségeket. Végül, a tanulóbiztosítás nyugalmat ad a szülőknek, hiszen tudják, hogy gyermekük megfelelő védelmet élvez minden helyzetben.

Tovább

Útlemondás biztosítás

Útlemondó biztosítást akkor érdemes kötni, ha előre nem látható körülmények miatt le kell mondania utazását, így anyagi veszteségek nélkül visszakaphatja az utazás költségeit. Ezen biztosítás fedezheti a járványok, betegség vagy családi vészhelyzetek miatt történő lemondást, biztosítva, hogy ne veszítse el a befizetett összeget. Továbbá, az útlemondó biztosítás nyugalmat ad, hogy váratlan események esetén is védve legyen pénzügyi szempontból.

Tovább

Defekt és kátyú biztosítás

A DEFEKT Gumiabroncs-, kátyúkár- és fényszórókárbiztosítás olyan kárbiztosítás, amely a kötvényben megjelölt biztosítási összeg erejéig megtéríti a biztosított gépjármű közúton való rendeltetésszerű használata során keletkezett károkat. Ez magában foglalja a gumiabroncs váratlan meghibásodása (defekt) miatt szükséges javítási, szerelési és centrírozási költségeket, valamint a kő- vagy kavicsfelverődés miatt sérült fényszórók javítási, be- és kiszerelési költségeit. Emellett a biztosítás fedezi a KRESZ szabályainak betartása mellett vezetett gépjármű közúton bekövetkező, előre nem látható és balesetveszély nélkül nem elkerülhető kátyúba futásából eredő károkat is, legfeljebb a kötvényben meghatározott összegig.

Tovább

Jogvédelmi biztosítás

Képzeld el, hogy bármilyen jogi probléma felmerülhet az élet minden területén – legyen szó otthonodról, közlekedésről, munkahelyi helyzetről vagy akár szabadidőről. De mi történik, ha családon belül sérülnek a jogaid? Tudod, kihez fordulhatsz, milyen lehetőségeid vannak, ha jogi érdeksérelmet szenvedsz el vagy valaki beperel? Ne hagyd, hogy ezek a kérdések nyitva maradjanak! A jogvédelmi biztosítás a megoldás. Ez a biztosítási forma védelmet nyújt, és biztosítja, hogy mindig legyen egy szakértő csapat mögötted, aki segít a jogi útvesztőkben eligazodni. Ismerd meg a lehetőségeidet, és légy felkészült minden helyzetre!

Tovább

Lakásbiztosítás

A lakásbiztosítás pénzügyi védelmet nyújt az ingatlanban és annak tartalmában bekövetkező károk ellen, például tűz, vízkár, betörés vagy vihar esetén. A biztosítás fedezheti a javítási költségeket, az elveszett vagy megsérült tárgyak értékét, és bizonyos esetekben kártérítést nyújthat a harmadik félnek okozott károkért is. A biztosított összeg és a fedezet típusa a választott biztosítási csomagtól és az egyéni igényektől függ.

Tovább

Kishajó biztosítás

A kis hajó biztosítás védi hajódat a váratlan események, például balesetek, természeti katasztrófák, lopás és vandalizmus ellen, így elkerülheted a jelentős javítási vagy pótlási költségeket. Emellett felelősségbiztosítást nyújt, ami fedezi az esetleges harmadik félnek okozott károkat és jogi költségeket, megvédve téged a komoly anyagi következményektől. Továbbá, a biztosítás számos hasznos szolgáltatást kínál, mint például vontatás, sürgősségi javítás és mentés, ami különösen értékes lehet vészhelyzetekben a vízen.

Tovább