Vissza

Lakossági pénzügyi termékek

Hitelkártya

A hitelkártya használatakor az összeget a hitelkeretből vonják le, és nem közvetlenül a bankszámláról, amit később vissza kell fizetni. Amennyiben nem törleszti időben az elköltött összeget, kamatot számítanak fel, ami növelheti a fizetendő összeget. A hitelkártyák gyakran kínálnak különféle jutalmakat és kedvezményeket, mint például cashback visszatérítések, utazási pontok vagy vásárlásbiztosítás; mi segítünk kiválasztani az Ön igényeinek leginkább megfelelő hitelkártyát és átlátni a feltételeket.

Ha megfelelően használod akkor a bank fizet neked.

Amennyiben a hitelkártyát rendszeresen használod vásárlásaid során rengeteget takaríthatsz meg, különböző visszatérítésekkeé. 2 fontos szabály van: Készpénz nem veszünk fel vele és vissza kell fizetni időben.

Ha utazol, akkor hitelkártya!

Amennyiben külföldi utazásra készülsz, elengedhetetlen számodra a hitelkártya, mert: – ez egy biztonsági tartalék ha bármi történik van nálad tartalék – külföldön bármilyen autóbérléshez már elengedhetetlen a hitelkártya

Debit vagy Credit? Egyértelmű: Credit!

A debit kártya az általános bankkártya ami a bankszámlákhoz tartozik. A credit kártya takarja a hitelkártyát. Ha hitelkártyával teszed ezt, akkor a folyamat ugyan ez csak közbe a bank a vásárolt termék után visszatérítéseket ad! Költesz, de közbe pénzt keresel?!

Nézd meg termékbemutató videónkat!

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, akkor az alábbi elérhetőségeken jelentkezhetsz egy díjmentes konzultációra

Jelentkezem a díjmentes konzultációra

Amit tudni érdemes a hitelkártyákról

Kaphatok-e hitelkártyát, ha KHR (BAR) listán vagyok?

Egy személy aki szerepel a KHR/BAR listán nem igényelhet itelkártyát.

Mekkora hitelkártya keretem lehet maximum?

Ez bankonként különbözik. Mivel ez is egyfajta hitelkérelem, ez is hitelbírálatra fut. Áltaánosságban amennyiben semmilyen kapcsolatod nincs a pénzintézettel ahol hitelkártyát szeretnél igényelni, akkor a minimum jitelkártyakeretet hagyják jóvá. Amennyiben nagyon keretösszegre van szükséges később tudod emeltetni.

Meddig kell visszafizetnem a hitelkártya kölcsönt?

A bank által biztosított pénzösszeget egy meghatározott időtartamon belül, általában 45 napig díjmentesen használhatjuk. Ez az időszak, amikor nem kell fizetnünk kamatot, a kamatmentes periódus, ami magában foglalja az egy hónapos vásárlási időszakot, valamint további 15 nap türelmi időt. A legjobb gyakorlat az, hogy a hitelkártya teljes egyenlegét minden hónapban törlesszük vagy legalább egy részét, hogy minimalizáljuk a kamatokat.

Hogyan működik a hitelkártya?

Egy hitelkártya használatakor ideiglenesen a bank pénzét kölcsönözzük, és ezért nem kell kamatot fizetnünk az elköltött összeg után, amíg a felhasznált hitelkeret teljes egészében visszafizetésre kerül a meghatározott határidőig. Fontos azonban megjegyezni, hogy a készpénzfelvételekre nem vonatkozik a kamatmentesség.

Mennyi pénzt spórolhatok meg hitelkártyával?

A hitelkártyával való spórolás mennyisége számos tényezőtől függ, beleértve a hitelkártya típusát, a felhasználási szokásokat és a hitelkeret kezelését. Néhány módja annak, hogy spórolhassunk a hitelkártyával:

Kamatmentes időszak kihasználása: Sok hitelkártya biztosít kamatmentes időszakot az elköltött összegre. Ha teljes egészében visszafizeted az elköltött összeget a kamatmentes időszak lejártáig, akkor nem kell kamatot fizetned. Ez lehetőséget ad arra, hogy ideiglenesen hitelként használj egy összeget anélkül, hogy kamatot kellene fizetned érte.
Jutalmak és kedvezmények: Sok hitelkártya különféle jutalmakat és kedvezményeket kínál, például cashback visszatérítéseket, utazási pontokat vagy kedvezményeket bizonyos vásárlásokra. Ha ezeket a jutalmakat és kedvezményeket tudatosan kihasználod, akkor pénzt takaríthatsz meg a mindennapi kiadásaidon.
Hitelkártya kedvező feltételeinek kihasználása: Néhány hitelkártya alacsonyabb kamatlábakkal, kevesebb díjjal és egyéb kedvező feltételekkel rendelkezik. Ha olyan hitelkártyát választasz, amely kedvező feltételeket kínál, akkor hosszú távon kevesebbet kell fizetned a hitelkártya használatáért.
Fontos azonban megjegyezni, hogy a hitelkártya felelősségteljes használata elengedhetetlen az anyagi megtakarítások és a pénzügyi stabilitás szempontjából. Ha nem fizetsz vissza időben, és nem használod felelősségteljesen a hitelkártyát, akkor akár többet is fizethetsz a kamatok és késedelmi díjak miatt, ami csökkentheti a megtakarítási potenciált.

Mi alapján válasszak hitelkártyát?

A hitelkártya kiválasztásakor fontos figyelembe venni számos tényezőt, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet az egyéni igényekhez és pénzügyi helyzethez. Íme néhány tényező, amelyek alapján érdemes választani:

Kamatlábak és díjak: Fontos megérteni a hitelkártya kamatlábait és díjait, beleértve a havi díjakat, éves díjakat, késedelmi díjakat és egyéb költségeket. Keress olyan hitelkártyát, amely alacsony kamatlábakkal és díjakat kínál, hogy minimalizáljuk a költségeket.
Kamatmentes időszak: Figyelj arra, hogy a hitelkártya kínál-e kamatmentes időszakot az elköltött összegek visszafizetésére. Ez lehetővé teszi, hogy ideiglenesen hitelként használj egy összeget kamatmentesen, ami pénzügyi rugalmasságot biztosít.
Jutalmak és kedvezmények: Néhány hitelkártya különféle jutalmakat és kedvezményeket kínál, például cashback visszatérítéseket, utazási pontokat vagy kedvezményeket bizonyos vásárlásokra. Válassz olyan hitelkártyát, amely olyan jutalmakat és kedvezményeket kínál, amelyek relevánsak számodra.
Hitelkeret: Fontold meg, hogy mekkora hitelkeretet kapsz a hitelkártyával, és hogy ez megfelel-e az igényeidnek és a költési szokásaidnak. Ne feledd, hogy a hitelkeret felelősségteljes kezelése kulcsfontosságú a pénzügyi stabilitás érdekében.
Egyéb előnyök és szolgáltatások: Néhány hitelkártya további előnyöket és szolgáltatásokat kínál, például vásárlásbiztosítást, utazási biztosítást vagy hitelkártya-biztosítást. Ezek az extra szolgáltatások lehetnek hasznosak, ha rendszeresen használod a hitelkártyát.
Banki kapcsolatok: Ha már van banki számlád valahol, akkor érdemes lehet ugyanahhoz a bankhoz fordulni hitelkártya igénylésével kapcsolatban is, mivel ez könnyebbé teheti a pénzügyeinek kezelését.

Kell félni a hitelkártyától?

Hogyan működik? Mik az eőnyei és a hátrányai? Mit rontanak el legtöbbször az emberek?

Használja tudatosan hitelkártyáját!

Használja tudatosan hitelkártyáját!

A fogyasztási hitelekről

A fogyasztási hitelekről

Az eladósodás veszélyei

Az eladósodás veszélyei

A hitelpénz és a pénzteremtés

A hitelpénz és a pénzteremtés

Kapcsolódó cikkek

További termékek

Lakossági pénzügyi termékek

Építési hitel

Az építési hitel segítségével új házat vagy lakást építhetsz, a hitel összegét pedig a felépülő ingatlan jövőbeni értéke alapján határozza meg a bank, így akár nagyobb összeget is kaphatsz, mint az ingatlan jelenlegi értéke. A hitel szakaszosan kerül folyósításra, az építkezés előrehaladtával arányosan, így biztosítva, hogy a finanszírozás mindig az aktuális készültségi foknak megfelelő legyen. Ha további részletekre van szükséged, vagy segítségre van szükséged az építési hitel igénylésében, szakértő csapatunk készséggel áll rendelkezésedre.

Tovább

Fogyasztóbarát lakáshitel

A fogyasztóbarát lakáshitel kedvező feltételekkel segíti a lakásvásárlást, építést, bővítést vagy korszerűsítést. A hitel maximum 30 éves futamidejű, minimum 5 évig fix törlesztőrészletű, és a folyósítási díja nem haladhatja meg a hitelösszeg 0,75%-át. Szakértőink segítenek eligazodni a lehetőségek között, és megtalálni a legjobb ajánlatot, hogy pénzügyi céljaidat biztonságosan és kedvező feltételekkel érhesd el.

Tovább

Adósságrendező hitel

Az adósságrendező hitel fedezetlen hitelek ( személyi kölcsön, áruhitel, hitelkártya, folyószámlahitel) rendezésére szolgál.

Miért vennék fel egy sokadik hitelt a meglévőek mellé?
Tegyük fel, hogy van két személyi kölcsönöd, egy folyószámlahiteled és egy hitelkártyád. Már nem győződ fizetni és nem látod a végét csak, hogy folyamatosan görgeted magad elött a tartozást. Nem lenne jobb „” egybe gyúrni”” az egészet, hogy csak egy tartozás legyen, egy pénzintézet felé?!

Tovább

Felújítási célú lakáshitel

A felújítási célú lakáshitel otthonod korszerűsítésére vagy felújítására igényelheted, legyen szó tetőfelújításról, fűtéskorszerűsítésről, szigetelésről vagy konyhabútor cseréről. Alacsonyabb kamata miatt kedvezőbb megoldást nyújt, mint a személyi kölcsön, és nagyobb összegeket is igényelhetsz hosszabb futamidővel. Szakértőink segítenek megtalálni a számodra legmegfelelőbb hitelkonstrukciót, így otthonod felújítása gördülékenyen és biztonságosan megvalósulhat.

Tovább

Hitelkiváltás

A hitelkiváltás során meglévő hiteleidet kedvezőbb feltételekkel rendelkező új kölcsönre cserélheted le, amely alacsonyabb törlesztőrészletet vagy biztonságosabb konstrukciót kínál. Akár ingatlanfedezetű, akár fedezet nélküli hitelről van szó, a hitelkiváltással javíthatod pénzügyi helyzeted, és rendezettebbé teheted tartozásaidat. Ha érdekel a hitelkiváltás lehetősége, szakértőink segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást.

Tovább

Piaci lakáshitel

Kínálunk finanszírozási lehetőségeket használt vagy új építésű lakások és családi házak vásárlásához. A finanszírozást közvetlenül az eladónak, a jogosult banknak vagy ügyvédi letéti számlára folyósítjuk. Mindig az utolsó vételár részletét finanszírozzuk. A piaci és támogatott kamatozási formákat egyaránt kínáljuk, és bárki igényelheti a kölcsönt. A folyósítást egy összegben biztosítjuk, mind használt, mind új lakások esetében. Az önerő kiváltható pótingatlannal, és terhelt ingatlan vásárlása is lehetséges.

Tovább

Lakástakarékpénztár

A lakástakarékpénztár egy fix futamidejű megtakarítási forma, amelyben havi rendszerességű befizetésekkel gyarapíthatjuk lakáscélú megtakarításainkat, és akár 30%-os kamatbónuszt is kaphatunk. A megtakarítási időszak végén lakáshitelt is igényelhetünk a szerződéses összeg és a felhalmozott megtakarítás különbözetének erejéig. Ha szeretnél otthonod felújításába vagy vásárlásába beruházni, szakértőink segítenek a legkedvezőbb lakástakarékpénztári megoldások kiválasztásában.

Tovább