Vissza

Lakossági pénzügyi termékek

Nagy összegű személyi kölcsön

A személyi kölcsön egy olyan szabadon felhasználható hitelkonstrukció, amelyet rendszeres jövedelem mellett vehet igénybe, ingatlanfedezet nélkül. Az igényléshez elengedhetetlen a stabil jövedelem, míg ingatlantulajdon nem követelmény. Személyi kölcsön felvételéhez szükséges, hogy ne legyen jelen a negatív KHR listán, ahol a késedelmes/ rossz fizetők kerülnek nyilvántartásra.

Mennyi a nagy összeg?

12.000.000 Ft

Mire vehetem fel?

A személyi kölcsön az alapvetően egy szabadfelhasználáú hitel, így ezt számos célra felveheted, néhány példa:
– lakásvásárlás,
– autóvásárlás,
– felújítás,

Szükséges hozzá ingatlan?

Nem, ingatlan fedezet nélkül igényelhető

Nézd meg termékbemutató videónkat!

SZEMÉLYI KÖLCSÖN KALKULÁTOR

  • 2-5 munkanap alatt a számládon lehet a pénz

  • Online is igényelheted

  • Szakértőink részletes felvilágosítást adnak

    a feltételekről és a termékek közötti különbségekről

  • Ingatlanfedezet nélkül felvehető hitel

  • Igazolt jövedelemre van szükség a hitel felvételéhez

  • A kamat a felvett hitel összeg és az igazolt jövedelem nagyságától függ

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, akkor az alábbi elérhetőségeken jelentkezhetsz egy díjmentes konzultációra

Jelentkezem a díjmentes konzultációra

Amit tudni érdemes a nagy összegű személyi kölcsönről

Mennyi bankonként a maximum igényelhető személyi kölcsön?

A bankok között változik a felvehető személyi kölcsönök maximális összege, ami különösen nagyobb hitelösszegek esetén fontos szempont lehet a pénzintézet választásakor. Jelenleg:
-UniCredit Bank és az Erste Bank: 12 millió forint,
– CIB és az MBH Bank: 10 millió forint,
-a Cetelem Bank: 9,9 millió forint,
– a Raiffeisen és az OTP Bank: 8 millió forint,
– K&H Bank: 7 millió forint
kölcsönt kínál.

Mennyi jövedelem szükséges nagy összegű személyi kölcsön igényléshez?

Az úgynevezett adósságfék szabály, más néven JTM korlát, alapvetően határozza meg a hiteltörlesztésre fordítható maximális összeget. 600 ezer forint nettó jövedelem alatt a kereset legfeljebb 50 százaléka, felette pedig 60 százaléka használható fel hiteltörlesztésre a személyi kölcsön esetében.

Fontos figyelembe venni, hogy a bankok gyakran az elvárt megélhetési költségek levonásával csökkentett nettó jövedelmet veszik alapul a JTM kiszámításakor, ami növeli a szükséges nettó jövedelem mértékét.

Ha kizárólag a JTM szabályokat vesszük alapul, akkor egy 8 évre szóló, 10-12 millió forint értékű személyi kölcsön igényléséhez legalább 330-420 ezer forint nettó jövedelem szükséges, de ez az összeg gyakran magasabb is lehet.

Mennyi idő alatt bírálják el?

Az igényléstől számítva 2-5 munkanap a bírálati idő, de ha a számlavezető bankodnál veszed igénybe ez akár leredukálódhat pár órára is.

Minimális induló költség mellett elérhető hitel

A személyi hitel felvételének kezdeti költségei viszonylag alacsonyak. A bankok általában legfeljebb 1 százalékos folyósítási díjat számítanak fel a kölcsön kifizetésekor, vagyis az induló költség elérheti a hitelösszeg 1 százalékát. Azonban sok pénzintézet akár ezt a díjat is elengedi, így jelenleg sok kölcsön induló költség nélkül igényelhető.

Személyi hitel fix kamattal

A személyi hitel fix kamatozású kölcsön, amelynek kamatlába az egész futamidő alatt változatlan marad. Ez azt jelenti, hogy a hitelfelvevő minden hónapban ugyanazt az összeget fizeti vissza, mivel a kamatláb nem változik. Ez általában stabilabb pénzügyi tervezést tesz lehetővé, mert nem kell aggódni a havi törlesztőrészlet változásával kapcsolatban.

Életkor

A személyi kölcsön igényléséhez legalább nagykorúnak kell lenni, de vannak bankok, amelyek 21-24 év alattiaknak nem nyújtanak hitelt. A hitel lejártakor a korhatár általában 65-70 év között van, amely bankonként eltérhet. Bizonyos esetekben a bankok engedményeket adhatnak az életkori korlátozásokra, ha a hiteligénylő mellé egy minden feltételnek megfelelő társigénylőt vagy adóstársat vonnak be.

Hitelkeretem van (hitelkártya, folyószámlahitel) az számít?

A bankok a JTM-számításnál nemcsak a fennálló hiteltörlesztéseket veszik figyelembe, hanem a meglévő hitelkereteket – például hitelkártya vagy folyószámla hitelkeret – 5 százalékát is a törlesztendő adósság részének tekintik, még akkor is, ha azokat még egyáltalán nem használták fel. Ezért, ha valakinek a jövedelme nem elegendő a kívánt hitelösszeg felvételéhez, érdemes lehet fontolóra venni a hitelkeretek csökkentését vagy megszüntetését.

Ezt kell tudnod, ha személyi kölcsönt szeretnél felvenni!

Mi is az a személyi kölcsön, mekkora összeg igényelhető mind összegben mind jövedelem alapján. Mik a feltételek.

Személyi Hitel vs. Infláció: Egyre jobban megéri kölcsönből vásárolni!

Mikor érdemes személyi kölcsön felvenni?

Személyi kölcsön - Érdemes most előtörleszteni?

Érdemes előtörleszteni? Vagy előtörlesztés helyett a megtakarított pénzem fektessem be?

A fogyasztási hitelekről

A fogyasztási hitelekről

Az eladósodás veszélyei

Az eladósodás veszélyei

A hitelpénz és a pénzteremtés

A hitelpénz és a pénzteremtés

Kapcsolódó cikkek

További termékek

Lakossági pénzügyi termékek

Hitelkártya

A hitelkártya használatakor az összeget a hitelkeretből vonják le, és nem közvetlenül a bankszámláról, amit később vissza kell fizetni. Amennyiben nem törleszti időben az elköltött összeget, kamatot számítanak fel, ami növelheti a fizetendő összeget. A hitelkártyák gyakran kínálnak különféle jutalmakat és kedvezményeket, mint például cashback visszatérítések, utazási pontok vagy vásárlásbiztosítás; mi segítünk kiválasztani az Ön igényeinek leginkább megfelelő hitelkártyát és átlátni a feltételeket.

Tovább

Építési hitel

Az építési hitel segítségével új házat vagy lakást építhetsz, a hitel összegét pedig a felépülő ingatlan jövőbeni értéke alapján határozza meg a bank, így akár nagyobb összeget is kaphatsz, mint az ingatlan jelenlegi értéke. A hitel szakaszosan kerül folyósításra, az építkezés előrehaladtával arányosan, így biztosítva, hogy a finanszírozás mindig az aktuális készültségi foknak megfelelő legyen. Ha további részletekre van szükséged, vagy segítségre van szükséged az építési hitel igénylésében, szakértő csapatunk készséggel áll rendelkezésedre.

Tovább

Lakástakarékpénztár

A lakástakarékpénztár egy fix futamidejű megtakarítási forma, amelyben havi rendszerességű befizetésekkel gyarapíthatjuk lakáscélú megtakarításainkat, és akár 30%-os kamatbónuszt is kaphatunk. A megtakarítási időszak végén lakáshitelt is igényelhetünk a szerződéses összeg és a felhalmozott megtakarítás különbözetének erejéig. Ha szeretnél otthonod felújításába vagy vásárlásába beruházni, szakértőink segítenek a legkedvezőbb lakástakarékpénztári megoldások kiválasztásában.

Tovább

Felújítási célú lakáshitel

A felújítási célú lakáshitel otthonod korszerűsítésére vagy felújítására igényelheted, legyen szó tetőfelújításról, fűtéskorszerűsítésről, szigetelésről vagy konyhabútor cseréről. Alacsonyabb kamata miatt kedvezőbb megoldást nyújt, mint a személyi kölcsön, és nagyobb összegeket is igényelhetsz hosszabb futamidővel. Szakértőink segítenek megtalálni a számodra legmegfelelőbb hitelkonstrukciót, így otthonod felújítása gördülékenyen és biztonságosan megvalósulhat.

Tovább

Adósságrendező hitel

Az adósságrendező hitel fedezetlen hitelek ( személyi kölcsön, áruhitel, hitelkártya, folyószámlahitel) rendezésére szolgál.

Miért vennék fel egy sokadik hitelt a meglévőek mellé?
Tegyük fel, hogy van két személyi kölcsönöd, egy folyószámlahiteled és egy hitelkártyád. Már nem győződ fizetni és nem látod a végét csak, hogy folyamatosan görgeted magad elött a tartozást. Nem lenne jobb „” egybe gyúrni”” az egészet, hogy csak egy tartozás legyen, egy pénzintézet felé?!

Tovább

Piaci lakáshitel

Kínálunk finanszírozási lehetőségeket használt vagy új építésű lakások és családi házak vásárlásához. A finanszírozást közvetlenül az eladónak, a jogosult banknak vagy ügyvédi letéti számlára folyósítjuk. Mindig az utolsó vételár részletét finanszírozzuk. A piaci és támogatott kamatozási formákat egyaránt kínáljuk, és bárki igényelheti a kölcsönt. A folyósítást egy összegben biztosítjuk, mind használt, mind új lakások esetében. Az önerő kiváltható pótingatlannal, és terhelt ingatlan vásárlása is lehetséges.

Tovább

Fogyasztóbarát lakáshitel

A fogyasztóbarát lakáshitel kedvező feltételekkel segíti a lakásvásárlást, építést, bővítést vagy korszerűsítést. A hitel maximum 30 éves futamidejű, minimum 5 évig fix törlesztőrészletű, és a folyósítási díja nem haladhatja meg a hitelösszeg 0,75%-át. Szakértőink segítenek eligazodni a lehetőségek között, és megtalálni a legjobb ajánlatot, hogy pénzügyi céljaidat biztonságosan és kedvező feltételekkel érhesd el.

Tovább

Hitelkiváltás

A hitelkiváltás során meglévő hiteleidet kedvezőbb feltételekkel rendelkező új kölcsönre cserélheted le, amely alacsonyabb törlesztőrészletet vagy biztonságosabb konstrukciót kínál. Akár ingatlanfedezetű, akár fedezet nélküli hitelről van szó, a hitelkiváltással javíthatod pénzügyi helyzeted, és rendezettebbé teheted tartozásaidat. Ha érdekel a hitelkiváltás lehetősége, szakértőink segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást.

Tovább