Események

III. PROAB Családi nap

Szeptember 7-én cégünk, a Proactive Business Zrt., megrendezte a harmadik családi napját, melynek idén a festői Kecskemét szívében található Granada Hotel adott otthont. Ez az esemény már hagyománnyá vált nálunk – egy olyan különleges nap, amely nemcsak a kollégákat hozza közelebb egymáshoz, hanem a családokat is, erősítve ezzel a közösségünket és a csapatmunkát.

Az idei családi nap különösen szívmelengető volt. Az esemény során a munkatársaink a családjaikkal és barátaikkal együtt élvezhették a különféle programokat, amelyeket gondosan az egész csapat számára alakítottunk ki, figyelembe véve mind a gyerekek, mind a felnőttek igényeit. A hangulat már az elejétől kezdve rendkívül vidám és felszabadult volt, hiszen mindenki örömmel csatlakozott a közös programokhoz.

Az animátorok segítségével létrehozott csapatokban rengeteg izgalmas kihívás várt ránk. Volt focibajnokság, ahol a csapatok küzdelmeiben szinte tapintható volt az izgalom és a versenyszellem. A gyerekek gyöngyfűzéssel és egyéb kézműves foglalkozásokkal töltötték az időt, miközben a felnőttek pingpongban és csocsóban mérhették össze tudásukat. Az egész nap játékos, versengő légkörben telt, de mindvégig baráti hangulatban, ahol a nevetés és a jókedv volt az igazi nyertes.

Az ebéd, amely a Granada Hotel éttermének finomságaiból állt össze, tökéletes alkalom volt arra, hogy egy kis pihenőt tartsunk, és közben élvezhessük a közös étkezés örömét. Ebéd után egy hivatalosabb pillanathoz érkeztünk: a könyvelőink között a II. negyedévet értékeltük. Ez az alkalom lehetőséget adott arra, hogy visszatekintsünk az elmúlt időszak eredményeire és közösen megünnepeljük a sikereket.

Ahogy a nap a végéhez közeledett, a fáradtság érezhető volt, de ezt elnyomta a boldogság és az elégedettség. Mindenki egyaránt gazdagabb lett emlékekkel, nevetésekkel és mosolyokkal. A játékok győzteseit természetesen megjutalmaztuk, de ezen a napon mindenki nyertes volt, hiszen egy közösségként, együtt éltük át ezt az élménydús napot.

Ez a családi nap ismét bebizonyította, hogy a Proactive Business Zrt. nem csupán egy munkahely, hanem egy összetartó közösség, ahol a kollégák és a családok együtt osztoznak az élményekben, és közösen építik a jövőt.

Visszatekintve erre a napra, biztos vagyok benne, hogy ezek a pillanatok mindannyiunk számára sokáig emlékezetesek maradnak.

📍 Helyszín: Kecskemét, Granada Hotel
📅 Időpont: 2024.09.07.