PROAT News

október 16. -

EUR

USD

Miért válaszd az Üzleti utasbiztosítást?

Az Üzleti utasbiztosítás nem csak biztonságot nyújt a munkavállalók számára, hanem számos kényelmi és pénzügyi előnyt is kínál. Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk, miért érdemes ezt a biztosítási formát választani.

Előnyök és szolgáltatások

  • Kedvező biztosítási díj: Már napi pár száz forintos díjon széleskörű védelmet nyújt, különösen Európán belüli utazások esetén.
  • Nemzetközi érvényesség: A biztosítás a világ számos országában érvényes, kivéve a Konzuli Szolgálat által nem javasolt területeket, Oroszországot, Fehéroroszországot, valamint az Északi és Déli sarkvidéket.
  • Rugalmas felhasználás: A keretnapok szabadon felhasználhatóak a két éves szerződéses időszak alatt, így rövidebb és hosszabb utazásokhoz egyaránt megfelelő.
  • Egyszerű adminisztráció: Csak néhány adatot kell e-mailben megküldeni az utazás előtt a biztosítónak, így az adminisztrációs teher minimális.

Kinek ajánljuk?

Az Üzleti utasbiztosítás ideális választás cégek, állami intézmények és sportszervezetek számára, amelyek gondoskodni szeretnének munkavállalóik biztonságáról külföldi utazásaik alatt. Magyar és külföldi állampolgárok is biztosíthatók, 80 éves korig.

Az Üzleti utasbiztosítás nemcsak a biztonságot nyújtja, hanem a kényelmes és rugalmas adminisztráció révén is megkönnyíti a vállalatok életét. A kedvező díjak és a széleskörű védelem miatt érdemes megfontolni ennek a biztosítási formának a választását.


Ez is érdekelhet

További hírek

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, akkor az alábbi elérhetőségeken jelentkezhetsz egy díjmentes konzultációra

Jelentkezem a díjmentes konzultációra