PROAT News

október 16. -

EUR

USD

Flotta KGFB Biztosítás: Egyszerűsített és kedvezőbb megoldás a vállalkozások számára

A vállalkozások számára, amelyek több gépjárművet üzemeltetnek, az adminisztráció és a biztosítási költségek jelentős terhet jelenthetnek. A flotta KGFB biztosítás lehetőséget nyújt arra, hogy ezeket a terheket csökkentsük, miközben kedvezőbb díjakat és egyszerűbb ügyintézést biztosítunk. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy miért érdemes flotta KGFB biztosítást kötni és milyen előnyökkel jár ez a megoldás.

Flotta KGFB: Mire köthető?

A flotta KGFB biztosítást olyan vállalkozások köthetik, amelyek legalább 5 gépjárművel rendelkeznek. A biztosítás számos járműtípusra kiterjed, beleértve a személygépjárműveket, motorkerékpárokat, autóbuszokat, trolibuszokat, tehergépkocsikat, vontatókat, pótkocsikat, mezőgazdasági vontatókat, lassú járműveket, munkagépeket, segédmotoros-kerékpárokat és quadokat.

Flotta KGFB előnyei

A flotta KGFB biztosítás számos előnyt kínál a vállalkozások számára:

Maximális díjkedvezmény: Kedvezőbb díjakat érhetünk el, mintha egyénileg kötnénk biztosítást minden járműre.

Egyszerű adminisztráció: Egyetlen szerződéssel kezelhetjük az összes gépjármű biztosítását, csökkentve az adminisztrációs terheket.

Rugalmas kezelhetőség: Új járművek gyorsan és egyszerűen hozzáadhatók a flottához, illetve eltávolíthatók belőle.

Szakszerű kárrendezés: A biztosítók szakszerű kárrendezési szolgáltatásokat nyújtanak, beleértve az assistance és jogvédelmi szolgáltatásokat is.

Flotta KGFB szerződés megkötése

A flotta KGFB biztosítás megkötése egyszerű és gyors folyamat. A szerződés megkötéséhez legalább 5 jármű szükséges, amelyek biztosítási évfordulója azonos. A biztosítóval való egyeztetés során fontos, hogy minden szükséges adatot időben biztosítsunk, hogy a lehető legkedvezőbb ajánlatot kapjuk.

A flotta KGFB biztosítás kiváló megoldást nyújt azoknak a vállalkozásoknak, amelyek több gépjárművet üzemeltetnek. Az adminisztrációs terhek csökkentése és a kedvező díjak mellett a szakszerű kárrendezés és a gyors ügyintézés is jelentős előny. Ha vállalkozása megfelel a feltételeknek, érdemes megfontolni a flotta KGFB biztosítás kötését.


Ez is érdekelhet

További hírek

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, akkor az alábbi elérhetőségeken jelentkezhetsz egy díjmentes konzultációra

Jelentkezem a díjmentes konzultációra