PROAT News

október 16. -

EUR

USD

CASCO biztosítás: Gyakran ismételt kérdések és válaszok

A CASCO biztosítás számos kérdést vet fel az autótulajdonosok körében. Ebben a cikkben összegyűjtöttük a leggyakrabban ismételt kérdéseket, és megválaszoltuk őket, hogy segítsünk eligazodni a CASCO biztosítás világában.

Miért kössünk CASCO biztosítást?

A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás csak a másoknak okozott károkat téríti meg, míg a saját hibából eredő károkra, az ismeretlen károkozók által okozott károkra, valamint a természeti és lopáskárra nem nyújt fedezetet. A CASCO biztosítás pontosan ezekre a helyzetekre nyújt megoldást.

Milyen területre terjed ki a CASCO biztosítás hatálya?

A CASCO biztosítások általában Európa területére hatályosak, de a pontos meghatározás eltérő lehet az egyes biztosítóknál. Érdemes a szerződés megkötése előtt tájékozódni a konkrét részletekről.

Milyen védelem mellett vállalják a biztosítók a lopás kockázatát?

A biztosítók által elvárt védelmi eszközök minősége nagymértékben függ a gépjármű értékétől. Több védelmi eszköz együttes meglétét is előírhatják, és ezek meglétét a biztosítottnak igazolnia kell lopáskár esetén.

Hogyan működik a bonusz-rendszer a CASCO biztosításoknál?

A CASCO biztosításoknál csak bonusz-rendszer működik, amely kedvezményekkel jutalmazza azokat az ügyfeleket, akik nem vették igénybe a szerződésből eredő szolgáltatásokat. A megszerzett bonusz továbbvihető másik biztosítónál is, ha a szerződés érdekmúlás miatt szűnik meg.

A CASCO biztosítás számos kockázatra nyújt fedezetet, amelyre a kötelező felelősségbiztosítás nem. Érdemes megfontolni a CASCO biztosítás megkötését, hogy bármilyen váratlan esemény esetén is biztosított legyen az


Ez is érdekelhet

További hírek

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, akkor az alábbi elérhetőségeken jelentkezhetsz egy díjmentes konzultációra

Jelentkezem a díjmentes konzultációra