PROAT News

október 16. -

EUR

USD

Miért válaszd a felújítási célú piaci lakáshitelt személyi kölcsön helyett?

A lakásfelújítás finanszírozása során gyakran felmerül a kérdés, hogy személyi kölcsönt vagy jelzáloghitelt válasszunk. Mindkét lehetőségnek megvannak az előnyei és hátrányai, de a piaci felújítási célú lakáshitel számos előnyt kínál a személyi kölcsönökkel szemben. Ebben a cikkben bemutatjuk, miért érdemes jelzáloghitelt választani a felújításhoz.

A felújítási célú piaci lakáshitel előnyei

Az egyik legfontosabb előnye a piaci felújítási célú lakáshitelnek a személyi kölcsönökkel szemben az alacsonyabb kamat. Mivel a jelzáloghitel biztosított hitel, a kamata alacsonyabb, mint a fedezet nélküli személyi kölcsöné, ami hosszú távon jelentős megtakarítást eredményez. Ezen felül, míg a személyi kölcsönök maximális hitelösszege általában 10 millió forint, a jelzáloghitellel ennél nagyobb összegek is elérhetők, ami nagyobb volumenű felújítások esetén előnyös. A piaci felújítási jelzáloghitel futamideje akár 20-30 év is lehet, ami jelentősen csökkenti a havi törlesztőrészleteket, így kevésbé terheli meg a családi költségvetést.

A felújítási célú piaci lakáshitel kiváló választás mindazok számára, akik nagyobb összegű és hosszabb futamidejű hitelt keresnek alacsonyabb kamatok mellett. Ezzel a finanszírozási formával kedvezőbb feltételekkel valósíthatók meg a lakásfelújítási tervek, mint egy személyi kölcsön esetében. Érdemes alaposan mérlegelni és összehasonlítani a különböző hitelajánlatokat, hogy a legmegfelelőbb megoldást válasszuk.


Ez is érdekelhet

További hírek

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, akkor az alábbi elérhetőségeken jelentkezhetsz egy díjmentes konzultációra

Jelentkezem a díjmentes konzultációra