PROAT News

október 16. -

EUR

USD

 Miben különbözik az MFO a hagyományos lakásbiztosításoktól?

Bár sokan rendelkeznek lakásbiztosítással, nem mindenki van tisztában azzal, hogy a Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítás (MFO) milyen előnyöket kínál a hagyományos biztosításokhoz képest. Nézzük meg, miben tér el az MFO, és miért érdemes váltani.

Miben különbözik az MFO?

Központilag sztenderdizált módszertan: Az MFO biztosítások díjait és indexálását egységes módszertan szerint számolják, így könnyebb őket összehasonlítani.

Egységes feltételek: Az alapcsomag és a kiegészítő biztosítások nevei és feltételei egységesek, ami megkönnyíti a választást.

Rugalmasabb felmondás: Az MFO biztosítások 14 napon belül indoklás nélkül, majd a kockázatviselés kezdetét követő 4. negyedévtől 3 havonta felmondhatók.

Gyorsabb kárrendezés: A kárbejelentést követően a biztosítónak 2 munkanapon belül fel kell vennie a kapcsolatot az ügyféllel, és a kárrendezésnek 5 munkanapon belül meg kell történnie.

Az MFO főbb jellemzői

Alapvető háztartási kockázati védelem: Kiterjed a tűz, vihar, betörés, vízkár, üvegtörés és sok más eseményre.

Kiegészítő biztosítások: Például értéktárgy-biztosítás, okoseszközök biztosítása, kiterjesztett garancia.

Rendkívüli eljárás: Kiemelt káreseményeknél, például lakhatatlanná vált lakóépület esetén gyors kárelőleg fizetés.

A Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítás sokkal átláthatóbb, rugalmasabb és ügyfélbarátabb, mint a hagyományos lakásbiztosítások. Ha fontos számodra az otthonod biztonsága és a gyors kárrendezés, érdemes megfontolni az MFO biztosításra váltást.


Ez is érdekelhet

További hírek

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, akkor az alábbi elérhetőségeken jelentkezhetsz egy díjmentes konzultációra

Jelentkezem a díjmentes konzultációra