PROAT News

október 16. -

EUR

USD

 Miért érdemes jogvédelmi biztosítást kötni?

Köztudott, hogy a peres eljárások költségei magasak, és sokak számára megfizethetetlenek. Ez gyakran azt jelenti, hogy nem tudják megvédeni jogaikat, vagy kifizetni a rájuk kirótt büntetéseket.

 Az emberek nem tudnak ügyvédet fogadni, és nem kapják meg a szükséges jogi támogatást. A jogi eljárások összetettségük miatt szakértelmet igényelnek, amit a hétköznapi ember nehezen tud biztosítani magának. Ezekre az esetekre hozták létre a biztosító társaságok a jogvédelmi biztosítás terméküket. Bár nem minden biztosító ajánlatai között található meg ez a termék, a nagy ügyfélkörrel rendelkező biztosítóknál jellemzően elérhető. 

A jogvédelmi biztosítás számos szolgáltatást tartalmaz, amelyeket egy peres eljárás során szükség lehet. Az ügyvédi költségektől kezdve a bírósági díjakon át a különféle illetékekig, a szakértői költségektől a tanúk és szakértők díjazásáig, a közlekedési költségektől a végrehajtási költségekig minden fedezve van. Sőt, a biztosító az óvadékot és a biztosítékot is megelőlegezheti. 

Ezen kívül többféle jogvédelmi termékkel is rendelkeznek, mint például a családi jogvédelmi biztosítás, a vezetői biztosítás, az ingatlan tulajdonosi jogvédelem biztosítás, a jármű tulajdonosi jogvédelem biztosítás és a vadászati jogvédelmi biztosítás.


Ez is érdekelhet

További hírek

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, akkor az alábbi elérhetőségeken jelentkezhetsz egy díjmentes konzultációra

Jelentkezem a díjmentes konzultációra