PROAT News

október 16. -

EUR

USD

KÁF biztosítás: Fedezet és költségek – Mennyibe kerül a biztonság?

A fuvarozás során előforduló károk jelentős anyagi veszteségeket okozhatnak. A KÁF, azaz a Közúti Árufuvarozók felelősségbiztosítása, biztosítja, hogy ezek a veszteségek ne terheljék meg a vállalkozásodat. Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk a biztosítás fedezetét és költségeit.

Mire nyújt fedezetet a KÁF biztosítás?

A KÁF a közúti árufuvarozás során átvett idegen árukban keletkezett károk megtérítésére nyújt fedezetet. Ez magában foglalja mind a belföldi, mind a külföldi árufuvarozás során bekövetkezett károkat. A biztosítási események közé tartoznak a balesetszerűen bekövetkezett dologi károk, amelyek a fuvarozás során történhetnek.

Mennyibe kerül a biztosítás és milyen mértékű a fedezet?

A biztosítás díja gépjárművenként kerül meghatározásra. Az első gépjármű esetében 9 ezer euró, minden további gépjármű esetében pedig 5 ezer euró. A biztosítási összeget a biztosító határozza meg, amely a kockázatviselés felső határát jelenti. Fontos megjegyezni, hogy a biztosító nem von le önrészesedést a bekövetkezett károk összegéből, így teljes mértékben fedezi a kárt.

A KÁF biztosítás díjai és fedezeti összegei úgy vannak kialakítva, hogy a fuvarozók számára megfizethető és megfelelő védelmet nyújtsanak. A biztosítás költségei a fuvarozás során felmerülő kockázatokhoz igazodnak, biztosítva, hogy egy váratlan baleset ne okozzon anyagi csődöt. Válaszd a KÁF biztosítást, hogy mindig biztos lehess abban, hogy vállalkozásod védve van.


Ez is érdekelhet

További hírek

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, akkor az alábbi elérhetőségeken jelentkezhetsz egy díjmentes konzultációra

Jelentkezem a díjmentes konzultációra