PROAT News

október 16. -

EUR

USD

Mi az a GAP Biztosítás és miért van szükség rá?

Autótulajdonosként fontos tudni, hogy milyen pénzügyi védelmi lehetőségek állnak rendelkezésünkre egy váratlan esemény esetén. A GAP biztosítás egy speciális biztosítási forma, amely pénzügyi védelmet nyújt, ha járművünket ellopják vagy totálkárra törik. Ebben a cikkben bemutatjuk, mi is az a GAP biztosítás és miért lehet szükségünk rá.

Mi az a GAP Biztosítás?

A GAP (Guaranteed Asset Protection) biztosítás egy speciális típusú biztosítás, amelyet arra terveztek, hogy megvédje az autótulajdonosokat pénzügyi veszteségektől, ha járművüket ellopják vagy totálkárra törik. A GAP biztosítás fedezi a különbséget a jármű aktuális piaci értéke és a jármű finanszírozásából fennmaradó tartozás között. Ez különösen hasznos lehet olyan helyzetekben, amikor a jármű értéke gyorsabban csökken, mint ahogyan a hiteltörlesztés csökken.

Miért fontos a GAP Biztosítás?

  • Pénzügyi Védelem: Ha egy járművet totálkárra törnek vagy ellopnak, a hagyományos autóbiztosítás csak a jármű aktuális piaci értékét fedezi, ami gyakran alacsonyabb, mint a fennmaradó hiteltartozás. A GAP biztosítás fedezi ezt a különbséget.
  • Új Autók Értékvesztése: Az új autók értéke az első néhány évben gyorsan csökken. A GAP biztosítás különösen hasznos lehet az új autótulajdonosok számára, akik jelentős hitelt vettek fel a vásárláshoz.
  • Bérelhető Járművek: A GAP biztosítás bérelt járművekre is kiterjedhet, ami megvédheti a bérlőt a pénzügyi veszteségektől a bérleti időszak alatt.

Ez is érdekelhet

További hírek

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, akkor az alábbi elérhetőségeken jelentkezhetsz egy díjmentes konzultációra

Jelentkezem a díjmentes konzultációra