PROAT News

október 16. -

EUR

USD

Generali Szimba tanuló balesetbiztosítás – Milyen lehetőségeket kínál?

Régen minden iskolakezdéskor kötelező volt a tanulóbiztosítás megkötése, amit az Állami Biztosító biztosított széles körű szolgáltatásokkal és alacsony díjakkal. Lássuk, milyen lehetőségeket kínálnak ma a piacon a tanulóbiztosítások, különösen a Generali Szimba balesetbiztosítás!

Generali – Szimba tanuló balesetbiztosítás

A Generali Biztosító Szimba nevű terméke egy csoportos biztosítás, amely nagyobb választási lehetőséget kínál szolgáltatástípusokban és összegekben. A szerződő fél az oktatási intézmény, és a gyermek biztosítottként csatlakozik a csoporthoz. A tanuló 25 éves koráig lehet biztosított, amennyiben jogviszonyban áll egy oktatási intézménnyel.

A Szimba tanulóbiztosítás előnyei:

  1. Széleskörű lefedettség: A biztosítás kiterjed a gyermekek által kedvelt sporttevékenységekre is, például focira, kézilabdára és kosárlabdára.
  2. Versenyszerű sportok: Még a versenyszerű sportok sem tartoznak a kizárások közé, kivéve a motoros meghajtású járművekkel kapcsolatos versenyeket és felkészüléseket.
  3. Kedvező ár: Az A jelű csomag például évi 15 ezer forintért, azaz napi 41 forintért nyújt magas szintű védelmet.

Összegzés

A Generali Szimba tanulóbiztosítás kiváló választás lehet azoknak a szülőknek, akik széleskörű és kedvező árú biztosítást keresnek gyermekük számára. Az iskolai csoportos biztosítás előnyei és a sporttevékenységekre való kiterjedés különösen vonzóvá teszik ezt a terméket.


Ez is érdekelhet

További hírek

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, akkor az alábbi elérhetőségeken jelentkezhetsz egy díjmentes konzultációra

Jelentkezem a díjmentes konzultációra